Playboy с ревю на Sofia Fashion Week

Топ плеймейтки с нестандартна фешън разходка на бутиково Playboy Fashion Night парти, част от най-голямото модно събитие в България

Джулиана Гани и актуалната носителка на Playmate 2018 Жанета Осипова ще участват в нестандартно афтър парти, което сп. Playboy подготвя като част отSofia Fashion Week. Сред плеймейтките, който ще се изявят като професионални модели са още тазгодишните победителки в категориите PlaystarДениз Хайрула и Playgirl Несрин Исинова. Кокетната Михаела, която изгря на страниците на Мъжката Библия в последния брой, също ще е част от атрактивното шоу. Сред секси-моделите ще има и изкусителки от предишните Playmate конкурси. Гостите на спектакъла ще се насладят още на любимките от 2016 година Петя Димитрова и Гергана Стаменова, както и на изкусителките от миналогодишния конкурс – бившата баскетболистка Ива Няголова и русото изкушение Брита Вълдобрева.

Playboy Fashion Night започва точно в 21:30 часа в бутиковия Street Lounge Bar в хотел Маринела, където топ-плеймейтките ще направят нестандартна фешън разходка в модата през различните епохи. Коя ще бъде древногръцка богиня, коя ще се завърне от Бел епок и коя ще ни върне в 60-те години на миналия век – ще разберат само отбраните VIP гости на събитието. Входът е само с покани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *