Carducci c модна и атристична изненада на сцената на SFW

Философията на Carducci e микс от италиански корени, безупречен шев и игра на цветове. Стимулирани от артистичния директор Осман Узун, колекциите мъжки костюми са съчетание от контрасти между спортния и официалния стил. 

Модерните тенденции за зимния сезон се съчетават с пастелни цветове и изчистени линии на облеклата. Carducci обаче запазва своя шик и свободен дух в комбинация с контрастни цветове при аксесоарите.  Оригиналната иновативност се забелязва в мъжките сака. Конструкцията им е олекотена, без излишни подлепващи подплънки, комбинирани са еластан, памук, вълна, ликра, подчертаващи качествата на естествената материя. Това е дрехата на „мъжа в движение“ – динамична, комфортна и елегантна. Линията е slim с тенденция към прибиране, вталяване и стесняване.

Цветовата гама е в по-тъмните нюанси на кафявото, бордото бежовото, сиво плюс актуалното синьо. Casual линията на Carducci следва smart посоката – това са дрехи, които могат да се носят и на работа, и в ежедневието. Най-интересното е, че с тези модели клиентът може постоянно да допълва, вместо да подменя гардероба си.  Което означава, че при покупка на един пълен сет, след това може да добавите панталон, риза или аксесоар. Резултатът е все така оригинална и модерна визия, подходяща за различни поводи. Надграждане и търсене на нов вълнуващ изглед. Добре дошли в дома на Carducci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *